Вакууматор професійний Caso FastVac 500
Професійний запаювач фольги для вакуумного пакування харчових продуктів. Їжа, що зберігається у вакуумі, залишається свіжою набагато довше (без консервантів), ніж традиційна упаковка. Міцна конструкція для професійного використання, в якій ми знаходимо двопоршневі насоси та потужний двигун для важкої та тривалої роботи з максимальним вакуумом -0,8 бар. Універсальні функції: триступенева герметизація, два рівні вакууму, імпульсний режим, ручна герметизація, автоматичний процес вакуумування та герметизації, спеціальний вихід для вакуумної упаковки трубок у контейнери (шланг в комплекті).
Пристрій адаптований для роботи з вакуумними контейнерами, пакетами ZIP (після покупки адаптера).
Високоякісна плівка CASO DESIGN в комплекті:
- 1 штука 20х300 см
- 1 штука 28 х 300 см
Переваги:
- сучасний дизайн - обробка з нержавіючої сталі
- завдяки уповільненню процесу окислення продукти залишаються свіжими в кілька разів довше
- вакуумна система, розроблена для їжі - ідеально підходить для м'яса, риби, овочів і фруктів
- система контролю температури зварювання
- максимальна ширина мішків і рулонів 30 см
- вітаміни і корисні речовини зберігаються довше
- ручка для простого та практичного використання
- ідеально підходить для маринування
- тиха робота нижче 70 дБ
- цифровий індикатор прогресу
- ніж для різання фольги, пакетів
- подвійне зварювання додатковий захист від протікання мішка
- при приготуванні їжі в безповітряних пакетах (sous vide) вона зберігається у власному соку
- потужність - 130Вт
- пристрій для домашнього використання
Безкоштовна високоякісна фольга ChefOne до набору:
- 2 рулону 12 см х 2 м
- 2 рулони 15см х 2м
- 2 рулони 20 см х 2 м
- 2 рулони 30см х 2м
- 2 рулони 28см х 6м
Всього 26 метрів фольги ChefOne!
Ми прикріплюємо набір наклейок до кожного рулону, щоб полегшити ідентифікацію та зберігання запасів.
Основні особливості фольги ChefOne:
- міцний і стійкий до розривів
- одна гладка сторона товщиною 80 мікрон , друга з рифленням товщиною 170 мікрон , всього 250 мікрон - одна з найтовстіших на ринку
- роли не містять шкідливого BPA і фталатів
- фольга , адаптована для використання при температурі від -40 до 120 градусів
- одна сторона рифлена, інша гладка
- можна використовувати в мікрохвильовці (при розігріві зрізати кут пакета)
- придатні для заморозки
- багаторазового використання
- підходять для приготування Sous Vide
- ідеально підходить для маринування
- універсальні - вони підходять для більшості зварювальників, доступних на ринку
- включені наклейки для зручного зберігання та розділення (зазначення типу продукту: свинина, птиця, яловичина, овочі/фрукти, риба, хліб; дата упаковки, вага, серійний номер)
Інтерфейс пристрою:
1. Schweissdauer - Час ущільнення, три функції кнопки:
а) сухий режим - для сухих виробів без вологи (короткий час зварювання)
б) мокрий режим - для продуктів із середнім вмістом вологи (нормальний час запечатування)
в) мокрий режим - для виробів з високим вмістом вологи (тривалий час запечатування)
2. Vakuumstarke - Вибір вакууму:
а) нормальний - для твердих продуктів (наприклад, свіжі фрукти, м'ясо) - нормальний вакуумний тиск
б) делікатний - для делікатних, сипучих продуктів - нижчий тиск вакууму
3. Vorgang - Цифровий дисплей має дві функції
a) показує хід вакуумування/герметизації
б) показує, що прилад увімкнено і кришка закрита. Коли світлодіодний індикатор блимає, зачекайте, доки він засвітиться безперервно, і тоді можна починати наступну операцію
4. Vakuum & Schweissen / abbrechen - Створення вакууму та зварювання/скасування
Кнопка виконує дві функції в залежності від стану пристрою. У режимі очікування запускає відсмоктування повітря та автоматично запечатує пакет після закінчення, а у випадку програми «Створи вакуум і запечатай» зупиняє машину.
5. Schweissen - Ручне зварювання, кнопка має дві функції:
a) запечатує відкритий пакет без можливості всмоктування повітря
б) у програмі VAC&SEAL кнопка зупиняє мотор і насос і переходить до запечатування мішка, дозволяє контролювати створення вакууму та запобігає розчавленню делікатних речей
6. Vakuum Behalter - Відсмоктування повітря з вакуумних ємностей, винних добавок.
7. Marinieren - маринування їжі у вакуумному контейнері.
8. Manuelles vacuum - Імпульсний режим.
Пристрій має сертифікат GS
Сертифікат GS - це гарантія відсутності в пристрої шкідливих речовин і впевненість в тому, що прилад безпечний і надійний. Ці продукти відповідають вимогам якості та безпеки німецьких правил безпеки обладнання та продукції (ProdSG)
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Caso |
Країна виробник | Німеччина |
Стан | Новий |
- Ціна: 7 780 ₴